Agenda

Vrijdag 10 november Ethiopsich /Eritrese proefavond

 

In de maand september heeft Vreemde Streken i.s.m. Vluchtelingenwerk Wageningen twee zeer geslaagde proefavonden gehouden, waar de familie Pham en de familie Aljabi Vietnamees en Syrisch eten hebben geserveerd. De sfeer was uitstekend en de gerechten werden als zeer goed beoordeeld.
Op vrijdag 10 november willen we een 3de proefavond organiseren. Dit keer zal deze worden verzorgd door het Ethiopisch echtpaar Meron Berhe en Wondsen Buno. Ook zij zijn statushouders en willen in de toekomst een cateringbedrijf gaan beginnen. Ze willen u kennis laten maken met de Ethiopisch / Eritrese keuken. Op deze proefavond kunt u de diverse gerechten mede beoordelen, zodat we weten of het in de smaak valt. Na afloop zal u om feedback worden gevraagd. Er moet van te voren worden gereserveerd via info@vreemdestreken.nl of tel: 0317 452200. Vermeldt speciale dieetwensen en of je vegetarisch wilt eten. Mocht je deze avond verhinderd zijn, maar wel geïnteresseerd zijn om een andere keer Syrisch, Vietnamees of Ethiopisch te eten, dan kun je het ons laten weten.

Binnenkort willen we 1x per week de keuken ter beschikking stellen aan de families Pham, Aljabi en Buno. Zij zullen om beurten koken. We kunnen je op de hoogte houden van de agenda.

11 november live optreden Old School Punk Rockband Two Two 79

 

Two Two 79 is een Old School Punk Rock band uit Nederland. De band is genoemd naar de sterfdatum van Sid Vicious, basgitarist van The Sex Pistols

In dat jaar is Two Two 79 eveens opgericht. De band wil niks te maken hebben met het gemanipuleer van de huidige muziek-industrie. Daarom is elk uitgebracht nummer gratis te beluisteren en te downloaden (MP3, FLAC) van de website www.twotwo79.nl.  Op 11 november treed Two Two 79 voor het eerst op in Wageningen in eetcafe Vreemde Streken, aan de Bevrijdingsstraat 3. De entree is gratis. Om 21:00 uur gaat de deur open en rond 21:30 uur start de band.