Diner buffetten

Kies een hoofdmenu met bijgrecht naar keuze € 18,50 p.p.

Optioneel: voorgerecht- en dessert

3-gangen (korting) € 25,50 p.p.

  

Pasta

Voor:

-Boerenbrood met huisgemaakte kruidenboter en olijventapenade € 2,75 p.p. 

Hoofd:

-Lasagne met seizoensgroente, bechamelsaus en kaas 

-spaghetti met tomaten-uiensaus met basilicum en vegan gehakt

-Macaroni met spinazie, champignons, roomkaas en vegan spekjes

Bij:

-Volle groene salade

 

Mexicaans

Voor:

-Maissoep € 4,50 of seizoenssoep

-Nachos met mockamole € 2,50

Hoofd:

-Tortillas

-licht pikante tomaten-uiensaus met paprika, champignons, kidneybonen,             lupinebonen en vegangehakt

-Rijst

Bij:

-Zure room

-Groene salade

-Geraspte kaas 

 

Syrisch

Voor:

-Rode linzensoep € 4,50 

-Boerenbrood met lupine-hummus € 2,75

Hoofd:

-Biryani (basmatirijst met kruiden, doperwten, wortel, rozijnen en geroosterde amandelen)

-Pitabrood met huisgemaakte lupine-kikkerewtenfalafels (3 p.p.)

-Tahin-yoghurtsaus 

Bij:

-Gevulde seizoenssalade

 

Noord-Afrika 

Voor: 

-Rode linzensoep € 3,50 

-Boerenbrood met lupine-doperwtenhummus en fetaspread € 3,-

Hoofd:

-Tajine van seizoensgroenten

-Geitenkaasquiche met gekaramaliseerde ui

-Couscous

Bij:

-Komkommer-munt-yoghurtsalade

  

Vietnamees

Voor:

-Springroll met pindasausdip € 3,-

hoofd:

-Gewokte groentesaus met o.a. paksoi en champignons

-Gewokte groentesaus met o.a. wortel, sperziebonen en rode paprika

-Verse tomaat-uiensaus met gefrituurde tofu

bij:

-Zoet-zure komkommersalade met kiemen

 

Stampotten (herfst/winter)

Hoofd (keuze uit 3 soorten):

- Hutspot

- Zuurkool
- Boerenkool
- Prei
- Pompoen (afhankelijk van het seizoen)
Bij:
-Rookworst in jus (vegan) of geitenkaastaartje (vega.)

-Spek (vegan)
-Mosterd, picalilly, gele uien, augurken 

 

Soep met wereldse hapjes en dessert € 25,- p.p.

Keuze uit 2 verschillende soepen:

-Tomaten, rode linzen, pompoen, gemengde paddenstoelen

Keuze uit 3 verschillende salades:

-Pasta, parelcouscous, aardappel, volle groene, springroll met pindasaus

-Diverse broodsoorten 

-Dolma gevuld met rijst, tomaat en kruiden

-Mini quiche met groente uit het seizoen en kaas

-Empanada met vulling van vegan gehakt, olijven en rozijnen

-Kruidenboter met eetbare bloemen 

-Lupine-hummus 

-Olijventapenade 

-Caciki

-Mini cheesecake en brownie (2 p.p.)