Diner buffetten

 

Vreemde Streken verzorgd in samenwerking met gastkoks buffetten met gerechten uit alle windstreken. Onze gastkoks koken onder andere Armeens, Vietnamees,  Syrisch en Marokkaans.

Neem voor meer informatie en andere menuopties contact met ons op. 

 

Let op: gebruikt u een buffet bij ons in de zaak dan komt er 2,50 p.p. bij voor gebruik van ons serviesgoed en afwaskosten.

 

 

Kies een hoofdmenu naar keuze € 16,50

Optioneel: voorgerecht, brood met dip, desserts

 

1. Streek menu

Voor:

- Soep uit het seizoen € 3,50 p.p. extra

- Boerenbrood met kruidenboter € 1,50 p.p. extra

Hoofd:

- Runderstoof in Wageningsbier

of geitenkaas met gekaramaliseerde ui in bladerdeeg (vegetarische optie)

- Aardappelpuree

of kriel in schil

- Groentestoof van het seizoen

Bijgerecht:

- Gepofte bieten met hazelnoten

of groene salade

Na:

- Wageningse kruidkoek € 1,75 p.p. extra

- Mini appeltaartje € 2,50 p.p. extra

 

 

 

2. Pasta menu

Voor:

- Boerenbrood met olijventapenade € 1,65 p.p. 

Hoofd (keuze uit 3 sauzen):

- Pasta en spaghetti

- Tomatenuiensaus met basilicum en rundergehaktballetjes

- Tomatenknoflookuiensaus met ansjovis, zwarte olijven en kappertjes

- Blauwekaassaus met gestoofde prei en pijnboompitten

- Roomsaus met gerookte zalm en dille/ diverse vissoorten

- Lasagne met seizoensgroente, bechamelsaus en rozemarijn

Bij:

- Groene salade

Na:

- Tiramisu € 4,50

 

 

3. Stamppot menu

Hoofd (keuze uit 3 soorten):

- Hutspot

- Zuurkool

- Boerenkool

- Prei

- Pompoen (afhankelijk van het seizoen)

Bij:

- Rookworst

- Geitenkaastaartje (vegetarisch)

- Jus

- Mosterd

- Uien

- Piccalilly

- Stoofvlees € 3,- p.p. extra

Na:

- Hangop met fruit € 4,50 p.p. extra

- Mini appeltaartje € 2,50 p.p. extra

 

 

4. Mexicaans menu

Voor:

- Nachochips met quacemole € 1,75  extra      

Hoofd:

- Tortillas

- Licht pikant gekruide nierbonen met paprika, champignons en mais

- Tomaten- uiensaus met runder- of tofugehakt

Bij:

- Groene sla

- Zure room

- Geraspte kaas

Na:

- Brownie met walnoten € 2,50 p.p. extra

 

 

 

5. Indiaas menu

Voor:

- Papadum met komkommer-yoghurt salade (raita) € 1,65 p.p. extra

Hoofd:

- Curry met vlees en voor de vegetariërs een curry met linzen en ei

- Curry van seizoensgroenten

- Basmatirijst

- Chutney

 

 

6. Noord-Afrika menu

Voor: 

- Rode linzensoep (vegetarisch) € 3,50 p.p. extra

- Marokkaans brood met kikkererwtenspread (hummus) € 1,50 p.p. extra

Hoofd:

- Tajine van seizoensgroenten

- Tajine van rundvlees of kip en pruimen en abrikozen

of geitenkaastaartje met gekaramaliseerde ui (vegetarisch)

- Couscous

Bij:

- Komkommer-yoghurtsalade 

Na:

- Baklava € 1,50

- Cheesecake € 3,75

 

 

 

 

Download
Download hier het gehele overzicht aan buffetmogelijkheden
Vreemde Streken - diner buffetten.pdf
Adobe Acrobat document 160.4 KB